جهان اسلام و دسیسه های جهانی
یکی از اولویتهایی که همواره از سوی غرب و رژیم صهیونیستی در چارچوب سیاست خارجی لهاظ شده است، مقابله با اسلام وانزوای کشورهای اسلامی درعرصه جهانی میباشد.
در راستای این سیاست، در طی هفتههای اخیر به ویژه در هنگامی که نگاه جهان اسلام معطوف به تحولات سرزمینهای اشغالی و اجرای طرح عقب نشینی رژیم اشغالگر از غزه میباشد، بار دیگر رژیم صهیونیستی با متحدان غربی خود ، تلاش های گستردهای را برای دور ساختن جهان اسلام از رسالت و آرمانهای خود آغاز نمودهاند از جمله:
1- ایجاد تفرقه و بحران داخلی در کشورهای اسلامی؛ پس از اجرای طرح عقب نشینی از غزه، رژیم صهیونیستی در جنگ تبلیغاتی، اخبار و گزارشاتی مبنی بر ایجاد روابط دیپلماتیک با برخی کشورهای اسلامی و عربی منتشر شده ،که این امر بازتاب گستردهای در عرصه جهانی داشته است. با توجه به اینکه از مهمترین سیاستهای غرب و تل آویو در قبال جهان اسلام، ایجاد تفرقه و بحران در روابط این کشورها میباشد. لذا به صراحت میتوان گفت که رژیم صهیونیستی سعی دارد با ایجاد این گونه بحرانها، از یک سو موجب ایجاد دو گانگی میان کشورهای اسلامی گردیده و به نحوی در راه تضعیف وحدت و یکپارچگی آنان گام بردارد که حتی میتواند منجر به تضعیف سازمان کنفرانس اسلامی گردد. از سوی دیگر با توجه به مخالفت مردم کشورهای اسلامی با برقراری روابط با رژیم صهیونیستی به نوعی دولتها را در برابر افکار عمومی قرار داده که در این صورت بسیاری از کشورهای اسلامی دچار بحران داخلی شده که میتواند تا حدود زیادی تحقق بخش سیاستهای آمریکا و تل آویو برای ایجاد انتخابات رنگین در کشورهای عربی و تغییر ماهیت سیاسی آنها باشد.
2-انحراف از تحولات جهانی: این روزها جهان شاهد تحولاتی است که افکار عمومی را به خود معطوف ساختهاند. حوادثی نظیر طوفان کاترینا و پیامدهای آن در نیواورلئان آمریکا، برگزاری انتخابات در کشورهای مصر،آلمان، اجرای طرح خروج از غزه و مساله برقراری روابط میان رژیم اشغالگر قدس با کشورهای اسلامی و ... هرچند این تحولات بازتابی جهانی دارند اما کشورهای اسلامی باید در نظر داشته باشند که این گونه تحولات نباید مانع از توجه آنها به مسائلی نظیر جنایات صورت گرفته در کاظمین، افزایش ناامنیها در عراق، بهره گیری سربازان آمریکایی از اورانیوم در عملیاتهای نظامی در مرزهای سوریه، تلاش غرب برای تفرقه افکنی و تجزیه طلبی در عراق، گسترش فعالیتهای رژیم صهیونیستی برای اسکان صهیونیستها در بلندیهای جولان، اهانت نظامیان صهیونیست به قرآن و مقدسات اسلامی در عراق و سرزمینهای اشغالی، مداخلات غرب در امور داخلی لبنان و سوریه، تلاشهای جهانی رژیم صهیونیستی برای اشغال بیت المقدس ومعرفی آن به عنوان پایتخت، اخراج مسلمانان از کشورهای اروپایی، منع حجاب برای زنان مسلمان و ... گردد چرا که غرب و رژیم صهیونیستی تلاش دارند تا به واسطه بحرانهای جهانی، به نوعی بر جنایات خود در قبال مسلمانان و اسلام سرپوش گذارند.
3-یکی از مهمترین اهدافی که کشورهای اسلامی به ویژه سازمان کنفرانس اسلامی پیگیری میکنند، دستیابی به کرسی دائم در شورای امنیت و نقشآفرینی در تدوین اصلاحات سازمان ملل متحد میباشد. با عنایت به این که در حال حاضر کمیته تدوین اصلاحات سازمان ملل فعال گردیده، غرب تلاش دارد تا به هر نحو ممکن مانع از حضور فعال کشورهای اسلامی در این اصلاحات شده و درنهایت مانع از حضور فعال آنهادر عرصه جهانی گردد. لذا کشورهای اسلامی به ویژه در قالب سازمان کنفرانس اسلامی باید سعی نمایند که در شرایط کنونی به جای رسیدگی به امور شخصی و معطوف شدن به برخی مسائل جهانی به صورت هماهنگ تدابیر واحدی را برای خنثی سازی این توطئه غرب اتخاذ نمایند، چرا که در صورتی که این کشورها نتوانند در مقطع کنونی که سازمان ملل روند اصلاحات را آغاز نموده اهداف بین المللی خود را محقق سازند، در آینده باتوجه به گسترده شدن حوزه نفوذ آمریکا در سازمان ملل با مشکلات عدیدهای مواجه خواهند شد.
در نهایت میتوان گفت که در مقطع کنونی که جهان محو تحولاتی نظیر بحرانه نیواورلئان، خروج جنجال برانگیز رژیم صهیونیستی از سرزمینهای اشغالی میباشد، غرب و رژیم اشغالگر قدس توطئه های جدیدی را علیه مسلمانان تدوین نمودهاند که در سایه تحولات جهانی، در راه تحقق آنها گام برمیدارند که متاسفانه عدم وحدت و یکپارچگی اسلام و معطوف شدن کشورهای اسلامی به امور داخلی به ابزاری برای تحقق سیاست های خصمانه علیه اسلام و مسلمانان مبدل گردیده است .لذا جا دارد تا ممالک اسلامی با برگزاری اجلاس های اضطراری و بررسی خطراتی که جهان اسلام را تهدید می کند به راهکارهای اصولی برای مقابله با این توطئه ها دست یابند چرا که این گونه بحران ها صرفا برای کشور یا ملتی خاص نمی باشد و تمام جهان اسلام را در بر می گیرد.